×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 677
Petak, 05 Prosinac 2014 12:57

Humanitarni božićni koncert u Grabriku - Bisernica & prijatelji ove godine sviraju za Udrugu MI

||| |||

U zajedničkoj organizaciji s Gradom Požegom i Turističkom zajednicom grada Požege, Tamburaški sastav Bisernica održat će u nedjelju 21. prosinca s početkum u 19 sati u sportskoj dvorani Grabriku veliki humanitarni božićni koncert za Udrugu MI, udrugu roditelja djece s posebnim potrebama.

– Ove godine smo se odlučili da se pomogne udruzi MI. Poznato je kolika je problematika u radu ove udruge. Kroz program koji Grad aplicira pokušavamo također naći način za olakšanje njenog funkcioniranja. Drago mi je da je Leonardo Matijević sa svojim prijateljima pristao na ovaj koncert čiji prihod će prihod biti namijenjen za ove potrebe – rekao je gradonačelnik Vedran Neferović na konferenciji za novinare te pozvao sugrađane da dođu na koncert.

Bozicni koncert 2014Gosti na koncertu TS Bisernica bit će Berny, Bosutski bećari, Džentlemni, Estrada, Posegana, TS Rubato, Zlatna dolina i Veličke legende. Kako je rekao Leonardo Matijević, očekuje se nastup još nekih izvođača, što će za publiku biti iznenađenje. Zadatke na organizaciji koncerta preuzela je Turistička zajednica grada Požege, o čemu je informirala njezina direktorica Silvija Podoljak.

Na svemu što se čini za Udrugu MI, posebno Bisernici i Gradu Požegi u ovom slučaju, zahvalio je njezin predsjednik Slavko Đeker.

– Ovim darom u predbožićnom raspoloženju, vremenu kada se inače daruje, Grad Požega pokazuje da prepoznaje one humanitarne udruge i organizacije koje pošteno i vrijedno rade. Ne mislim da nema još i drugih udruga, no kad smo ove godine ovaj koncert dobili mi, to mi je tim veće zadovoljstvo. Ovaj poklon nije poklon samo našoj djeci i roditeljima, to je poklon i našim vrijednim zaposlenicima, a naročito našim volonterima, ljudima velikog i toplog srca koji svoje slobodno vrijeme i svoja znanja i vještine ostavljaju pomažući našoj djeci, a zauzvrat ne traže ništa – rekao je Đeker, ujedno svim volonterima čestitavši današnji Međunarodni dan volontera.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti u Turističkoj zajednici grada Požege, Clubu Saloon, Pizza Bolte Lounge baru, Caffe baru Capitol u Požegi te Caffe baru Majestic u Pleternici.