Četvrtak, 27 Siječanj 2022 07:46

Najava 16.zimske produkcije "Plesom kroz život"

||| |||

Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar pripremila je 16. zimsku produkciju pod nazivom „Plesom kroz život“. S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, 150 plesača svih uzrasta bit će podijeljeno u četiri termina izvedbe kroz dvije premijerne i dvije reprizne izvedbe. Subotnje premijere bit će moguće pratiti i putem video prijenosa uživo na Youtube kanalu Ilijana Lončar.

- Tako ćemo obuhvatiti i one naše štovatelje koji još nemaju Covid potvrdu ili neki drugi važeći dokaz o preboljenju ili testiranju koji će biti potreban za ulazak u Gradsko kazalište Požega. Također će nas na taj način pratiti i dio naših plesačica koje su nažalost u samoizolaciji ili izolaciji.

Program u subotu 29. siječnja održat će se u 11 i 18 sati (A program), u nedjelju 30. siječnja također u ta dva termina (B program). Autorski tim koji je pripremio 16. zimsku produkciju uključuje koreografkinju Ilijanu Lončar, kostime su izradili Marina Ivanković, NTS Sportswear i fundus UOPR Ilijane Lončar, za ton i video zadužen je Dario Hak, za rasvjetu Goran Krmpotić, autor fotografija je Mladen Božičković, dizajn plakata napravio je Antun Hiršman, inspicijentica je Laura Lončar, dok backstage ekipu čine Ljuba Monduković i plesači starijih grupa.

- Epidemiološki slobodnih mjesta više nema, no pozivamo vas da nas pratite na YouTube kanalu Ilijana Lončar. Dobro nam došli i snalazite se s nama plešući kroz život! – poručuje Ilijana.