Utorak, 18 Siječanj 2022 14:33

Obavijest Opće županijske bolnice Požega o posjetama u bolnici

|| ||

Prenosimo novu Odluku Opće županijske bolnice Požega o posjetama u bolnici i nazočnosti pri porodu. Uslijed pogoršanja epidemiološke situacije, a u svrhu osiguranja kontinuiranog pružanja zdravstvene zaštite na bolničkim odjelima i povećanja sigurnosti za hospitalizirane pacijente, ograničavaju se bolničke posjete, te se uvjeti i način provedbe posjeta i nazočnosti partnera na porodu utvrđuju ovom Odlukom.

Posjete su moguće za najviše jednog člana uže obitelji ili skrbnika, dnevno do 15 minuta, uz predočenje COVID potvrde i uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, uz iznimku utvrđenu pod točkom III. ove Odluke.
Posjete u Odjelu za anesteziju s centralnom jedinicom intenzivnog liječenja i Odjelu za porodništvo s rađaonicom su moguće za najviše jednog člana uže obitelji ili skrbnika, dnevno do 15 minuta, uz predočenje isključivo negativnog PCR testa ne starijeg od 24 h i pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Nazočnost partnera pri porodu moguća je samo uz predočenje isključivo negativnog PCR testa koji nije stariji od 24 sata i uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

 Foto: RVA