Utorak, 19 Siječanj 2021 07:29

VUP: Poziv studentima - ECOTROPHELIA HRVATSKA 2021.

|| ||

Veleučilište u Požegi obavještava studente da su otvorene prijave za 7. nacionalno natjecanje studentskih timova preddiplomskih i/ili diplomskih studija Sveučilišta u Republici Hrvatskoj u kreiranju eko-inovativnih prehrambenih proizvoda – ECOTROPHELIA HRVATSKA 2021.

Cilj natjecanja je poticanje studentske kreativnosti, inovativnosti, interdisciplinarnosti te promocija prehrambenih proizvoda na europskom tržištu. Budući da se potiče multidisciplinarnost timova i povezivanje znanja iz različitih područja prehrambene tehnologije, biotehnologije, nutricionizma, agronomije, medicine, farmacije, ekonomije, grafičkog dizajna i marketinga, nadaju se prijavi velikog broja kreativnih i raznolikih timova s inovativnim proizvodima!

Za sudjelovanje na ovogodišnjem natjecanju, potrebno je prijaviti svoj tim najkasnije do 16.04.2021. godine putem Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Nacionalno natjecanje održat će se u lipnju 2021. godine na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Studenti pobjedničkog tima sudjelovat će na natjecanju ECOTROPHELIA EUROPE 2021. U prijavi s naznakom „ECOTROPHELIA HRVATSKA 2021" potrebno je navesti:
1. Radni naziv proizvoda
2. Kategoriju proizvoda
3. Popis članova tima
4. Naziv matičnog Fakulteta, odnosno Sveučilišta

Naziv proizvoda i popis članova tima ne moraju biti konačni.

Izvor: Veleučilište u Požegi