Zamjenici gradonačelnika 2017. - 2021.

 

Mario Pilon, dipl. oec.


Mario Pilon

Rođen 19. siječnja 1982. godine u Požegi.

Oženjen, otac dvoje djece.


U Požegi je završio osnovnu školu te srednju Ekonomsku školu. Završio Ekonomski fakultet u Osijeku i stekao zvanje diplomiranoga ekonomista – smjer financijski management.
Zaposlio se u tvrtki Kutjevo d.d. gdje je kroz poslovne jedinice Uprava, Mesna industrija Papuk te Prehrambena industrija Požežanka, napredovao do funkcije voditelja prodaje.

Na neposrednim lokalnim izborima u lipnju 2013. godine izabran na dužnost zamjenika gradonačelnika Požege, kao kandidat koalicije Hrvatske demokratske zajednice i HSP-a dr. Ante Starčević. Na dužnost zamjenika gradonačelnika kao kandidat koalicije Hrvatske demokratske zajednice i Hrvatske stranke umirovljenika izabran je i na lokalnim izborima i svibnju 2017. godinu te istu obnaša i danas.

 

 

Ferdinand Troha, dipl. ing.


 Ferdinand Troha

Rođen 25. studenog 1965. godine u Požegi, Hrvat, rimokatolik, oženjen, otac jednog djeteta, hrvatski branitelj. Diplomirao na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu i stekao zvanje dipl. inženjera prehrambene tehnologije.

Položio dopunsko pedagoško-psihološko obrazovanje na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, te sa stečenim zvanjem profesora prehrambene grupe predmeta, 19 godina predavao na Poljoprivredno-prehrambenoj školi u Požegi.

Obnašao dužnost povjerenika Vlade RH za Grad Požegu i vijećnika u gradskom vijeću Grada Požega. Od 2013. godine obnašao dužnost zamjenika župana Požeško – slavonske županije.