Ponedjeljak, 10 Veljača 2020 12:28

TS Posegana i Grad Požega poklanjaju koncert za Valentinovo

|| ||

Tamburaški sastav Posegana i ove je godine odlučio svoje sugrađane počastiti koncertom ljubavnih pjesama i to upravo uoči Valentinova. Koncert će se održati pod pokroviteljstvom Grada Požege, bit će besplatan za sve posjetitelje, a održat će se u četvrtak 13. veljače u Gradskom kazalištu Požega s početkom u 19,30 sati. Svi zainteresirani po svoje ulaznice mogu doći u utorak 11. veljače od 10 do 12 sati na blagajnu Gradskog kazališta.

- Tamburaški sastav Posegana jedan je od najpopularnijih na ovim prostorima i Grad je objeručke prihvatio sponzorstvo kako bi zajedno našim sugrađanima poklonili ovaj vrhunski glazbeni događaj, jer u kvalitetu pjesama i izvedbe ne moramo sumnjati. - rekao je gradonačelnik Darko Puljašić.

Uz već poznate skladbe Posegana će premijerno izvesti i najnoviji sing “Sve što želim to si ti”, a uz gosta Peru Galića pripremili su i neke od uspješnica rock benda Opća opasnost.

- Naš Valentinovski koncert je svake dvije godine. Prvi je bio 2016. potom 2018. godine. Koncert je zamišljen kao presjek našeg rada, a osim naših autorskih pjesama s albuma, premijerno će biti izveden i naš najnoviji singl Sve što želim to si ti za koji ćemo ovom prilikom i snimiti spot. Gost nam je Pero Galić i pripremili smo s njim nekoliko pjesama koje ćemo izvesti u drugom dijelu koncerta koji će trajati oko dva sata. - rekao je Saša Botički ispred TS Posegana te se zahvalio Gradu Požegi, Turističkog zajednici i Gradskom kazalištu na suradnji.