Utorak, 07 Siječanj 2020 08:53

Caffe bar Colosseum pobjednik 29. Božićnog malonogometnog turnira

|||| ||||

Prepuna SD Tomislav Pirc svjedočila je sinoć vrlo uzbudljivoj završnici 29. Božićnog malonogometnog turnira Požega 2019. iz kojeg je kao pobjednik izašla ekipa Colosseum Cora.

U dvoboju za treće mjesto sastali su se Kutjevo i Caffe bar Samson neizvjesno 14 minuta dok obrana Kutjeva nije prvi put kapitulirala. Dvije minute prije toga su ostali s igračem manje, nekoliko sekundi nakon što su se kompletirali su nakon prekida stigli u rezultatski zaostatak. Na asistenciju Ćubela strijelac je bio Tomislav Baltić. Nakon toga je “procurilo”, Kutjevčani više nisu mogli pratiti ritam Samsona i do kraja su bili u debelom zaostatku. Redom su zabijali Krešimir Plešić, Tomislav Žuljević i dva puta Mile Pavelić za 5:0. U 4. minuti nastavka Tomislav Žuljević postigao je svoj drugi pogodak i napravio novi korak prema svom četvrtom naslovu najboljeg strijelca turnira čime postaje najbolji strijelac u povijesti turnira, preskočivši Juricu Bešlića kojem je to pošlo za rukom tri puta. Sljedeće golove vidjeli smo u samoj završnici, najprije je Mile Pavelić postigao svoj treći, a onda nekoliko sekundi prije kraja Krizmanić postiže počasni pogodak za Kutjevo.

I na kraju vrhunac večeri, veliko finale kakvo smo gledali i prošle godine, branitelj naslova Caffe bar Colosseum i viceprvak Očna optika Abrić. A i događaji na terenu bili su slični prošlogodišnjima, kao i konačni ishod. U posljednjim sekundama Dino Bundavica je sa centra pogodio nebranjenu mrežu za konačnih 3:1 i obranu titule za Caffe bar Colosseum Cor!

Najbolji strijelac seniorskog tunira po četvrti je put Tomislav Žuljević iz Caffe bara Samson, najbolji vratar je iz ekipe Colosseum Cor Mato Vasić, dok je prvi Trofej Bruno Boban namjenjen najboljem igraču turnira zasluženo završio u rukama Dine Bundavice kojem je to drugi uzastopni naslov najboljeg na turniru. Nagrade pobjednicima i najboljim pojedincima uručio je požeški dogradonačelnik Mario Pilon.

Izvor: Požega.hr/Sportalo