Utorak, 30 Siječanj 2018 07:30

"Pušenje odbaci, lovu nabaci"

| |

Zavod za javno zdravstvo Požeško – slavonske županije, s ciljem promoviranja zdravih životnih odabira i potpore prestanku pušenja, objavio je javni natječaj „Pušenje odbacci, lovu nabaci“. Natječaj je namijenjen svim punoljetnim pušačima (ženama i muškarcima), s prebivalištem na području Požeško – slavonske županije, koji su spremni pokušati prestati pušiti i održati apstinenciju od nikotina, u trajanju od trideset dana, počevši s 14. veljače, a zaključno sa 16. ožujka 2018. godine.

Natječaj će biti otvoren od 1. veljače do uključivo 13. veljače 2018. godine. Uvjet za sudjelovanje u natječaju je da je kandidat svakodnevni pušač duhana i/ili konzument duhanskih proizvoda, sa „stažom“ od barem godine dana. Kandidat osobno popunjava prijavu za sudjelovanje u natječaju te obvezno predlaže jednu osobu – člana obitelji, kao svjedoka prestanka pušenja.

Pobjednici natječaja odlučit će se izvlačenjem između svih prijavljenih kandidata koji će udovoljiti uvjetima te apstinirati od duhana i nikotina u trajanju od mjesec dana. Javno izvlačenje i dodjela nagrada planirana je 21. ožujka 2018. Pobjednik natječaja bit će nagrađen poklon bonom u iznosu od 3.000,00 kuna. Bit će podijeljeno još devet nagrada drugog reda u obliku poklon bona u iznosu od 750,00 kuna svaki.

Prijave se vrše isključivo osobno u Službi za javno zdravstvo Zavoda za javno zdravstvo Požeško – slavonske županije, Županijska 9 u Požegi, ponedjeljkom od 11 do 13 sati te srijedom i petkom od 8 do 10 sati i četvrtkom od 15,30 do 19,30 sati.