Petak, 24 Veljača 2017 09:39

Dođite u utorak na dječji gradski maskenbal

| |

U utorak 28. veljače već 22. godinu za redom okupljaju se maškare u Požegi. Na Trgu sv. Terezije u 10 sati okupit će se učenici Osnovne škole Antuna Kanižlića, Osnovne škole „Dobriša Cesarića“ i Osnovne škole Julija Kempfa. Sve okupljene maškare krenut će povorkom kroz grad šetališnom zonom do Trga Sv. Trojstva te Kanižlićevom ulicom do Sportske dvorane Tomislav Pirc gdje će se kroz zanimljive glazbene točke pokazati publici pod temom Požega. U 10,30 sati započinje program u kojemu će se predstaviti 20-ak maskiranih razreda pod vodstvom njihovih nastavnika. Po završetku službenog dijela programa održat će se i ples pod maskama. Sve sudionike programa očekuje prigodna pokladna krofna i sok.

Uz zadanu temu, ove godine TZ Grada Požege promovira akciju „Osmijeh za Požegu“ kojom želimo nasmiješiti Požežane, ovoga puta kroz fotografije nasmijanih sudionika maskenbala i time širiti dobro raspoloženje koje nam osmijeh pruža.

Nastavak prijepodnevnog maskenbala slijedi od 17 sati u kojem će sudjelovati učenici 5., 6., 7. i 8. razreda Osnovne škole Antun Kanižlić koji će biti tematski vezan uz Požegu, poznate Požežane, ustanove i događaje.

TZ Grada Požege poziva sve zainteresirane da dođu na Gradski dječji maskenbal u Sportsku dvoranu Tomislav Pirc i ponesite osmijeh sa sobom!