Četvrtak, 21 Prosinac 2017 09:27

Članovi gradske organizacije HSU Požega s čelnicima Grada

Čestitkom za blagdane i pozdravnim riječima predsjednika Gradske organizacije Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) Svetislava Marića započelo je njihovo predblagdansko okupljanje, a nazočili su mu gradonačelnik Požege Darko Puljašić, te njegovi zamjenici Mario Pilon i Ferdinand Troha.

- Naši članovi ljudi treće životne dobi imaju dosta neriješenih problema, a dio njih je u nadležnosti grada i njegovih službi, te očekujemo da se u dogledno vrijeme riješe, a najveći su nedostatak biciklističkih staza i autobusnih linija, smještaj u domove umirovljenika itd – istakao je Marić pred gradskim čelnicima. HSU je dio vladajuće koalicije u gradu i županiji.

- Sustavno radimo na rješavanju problema, uz nogostupe koje gradimo idu i biciklističke staze, nastojat ćemo poboljšati prijevoz, priprema se gradnja obilaznice grada, a mi moramo skrbiti o vama jer sada uživamo ono što ste vi svojim dugogodišnjim radom stvarali- naglasio je požeški gradonačelnik Darko Puljašić, te uz lijepe želje za blagdane i daljnju suradnju i izrazio zadovoljstvo koalicijom sa HSU jer tvrdi da su korektni partneri, otvoreni za dogovore i aktivni na rješavanju problema.