Srijeda, 28 Lipanj 2017 14:40

U četvrtak - 2. sjednica Gradskog vijeća Grada Požege

Na idućoj, 2. po redu sjednici Gradskog vijeća Grada Požege, naći će se 16 točaka dnevnog reda. Tako će novi gradski vijećnici u četvrtak 29. lipnja raspravljati o izmjenama i dopunama Proračuna Grada Požege za 2017. godinu , prijedlogu izmjena i dopuna Programa rada upravnih tijela Grada Požege, prijedlogu Programa o izmjeni i dopuni Programa javnih potreba u predškolskom odgoju i obrazovanju, socijalnoj skrbi, sportu i turizmu.

Vijećnici će odlučivati i o prijedlogu Odluke o II. izmjeni Odluke o mjerilima i načinu rasporeda sredstava komunalne naknade za komunalne djelatnosti u 2017. godini, izmjenama Programa izgradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture te Programu održavanja komunalne infrastrukture i Opsega radova na održavanju građevinskog zemljišta u Gradu Požegi i prigradskim naseljima za 2017. godinu.

U četvrtak će se raspravljati i o prijedlogu Odluke o izboru najpovoljnijeg ponuditelja za izvođenje radova na održavanju komunalne infrastrukture u dijelu koji se odnosi na održavanje kolnika od kamenog materijala u Požegi i prigradskim naseljima u 2017./2018. godini, kao i o izboru najpovoljnijeg ponuditelja za radove na održavanju javne rasvjete. Na dnevnom redu našao se i prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o ugostiteljskoj djelatnosti, prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o davanju u zakup javnih površina i neizgrađenog građevinskog zemljišta itd.

Dnevni red ...