Petak, 23 Lipanj 2017 13:44

2. nogometni turnir limača u Vidovcima

Nogometni klub "Dinamo" Vidovci-Dervišaga organizator je 2. nogometnog turnira U-8 i U-10 koji je danas okupio više od šest stotina mališana iz cijele Hrvatske. Uz domaćine, na turniru se natječe 50 ekipa iz pet županija - Požeško-slavonske, Brodsko-posavske, Osječko-baranjske, Virovitičko-podravska i Zagrebačke županije.

- To je trodnevno sportsko druženje i kao takvo je najmasovnije u Požeško-slavonskoj županiji. Svaka ekipa će dobiti medalju za sudjelovanje, prve tri ekipe za osvojena mjesta, a dobit će i sva djeca medalje za sudjelovanje – naglasio je Kruno Pranjić ispred organizatora turnira.

Turnir je otvorio požeško – slavonski župan Alojz Tomašević, a ispred Grada Požege otvorenju je prisustvovao zamjenik gradonačelnika Mario Pilon.

- Drago mi je što imamo ovakav turnir ovdje i sudionike iz pet županija koji su se došli natjecati. Vi ste danas odlučili natjecati se sa željom da pobijedite. Neki od vas imaju želju postati i Modrići i Šukeri i dr. Koliko vidim ovdje su i dame koje će se natjecati što je jako pohvalno – rekao je župan Tomašević i svima poželio uspjeh u natjecanju i što više osvojenih medalja.

Foto: Požega.eu