Utorak, 20 Lipanj 2017 11:42

Ženska košarkaška reprezentacija na prijemu kod gradonačelnika

Uspjeh požeških košarkašica u protekloj sezoni nije prošlo nezapaženo pa su tako poziv za pripreme U-18 reprezentaciju dobile dvije mlade požeške košarkašice, Ana Vojtulek i Martina Pandža Brnić. Na inicijativu trenera reprezentacije Željka Ciglara djevojke su se okupile u Požegi gdje od 10. lipnja odrađuju pripreme za nadolazeće Europsko prvenstvo koje se početkom kolovoza igra u mađarskom Sopronu.

Košarkašice je danas primio i gradonačelnik Grada Požege Darko Puljašić kako bi im poželio ugodan boravak u Požegi te uspjeh na natjecanju.

- Drago nam je što ste odabrali grad Požegu za pripremu pred Mađarsku. Požega je grad koji ima dugu tradiciju košarke. Vidjeli ste da smo ove sezone bili u prvoj ligi što je za nas veliki uspjeh, a nagrada za to su dvije Požežanke koje su u reprezentaciji. Iznimno smo na vas ponosni što predstavljate Požegu i Hrvatsku po cijelom svijetu i bilo bi nam jako drago da se opet vratite u Požegu, da ove pripreme u našem gradu pretvorimo u jednu tradiciju – rekao je gradonačelnik Puljašić.

Reprezentacija kroz nekoliko dana odlazi na turnir u Češku, a nakon kratkog odmora sele u Slavonski Brod gdje će odraditi drugu fazu priprema.

Foto: Slavonski.hr