Četvrtak, 15 Lipanj 2017 12:43

Sedmi tradicionalni turnir Udruge specijalne policije "Trenk"

Udruga specijalne policije „Trenk“ i ove je godine organizirala humanitarni malonogometni turnir kojim se nastoje prikupiti sredstva za potporu obiteljima poginulih specijalaca, te onim članovima udruge kojima je pomoć neophodna. Na tradicionalnom turniru koji se ove godine održava po sedmi puta okupilo se dvadesetak ekipa, među kojima dvije ženske ekipe – Policijska uprava Požeško-slavonska i Boutique Mad, dvije skupine limača – Nk Sloga iz Trenkova i NK Papuk iz Velike, a u goste je došla i ekipa iz Virovitičko-podravske županije.

Više od stotinu sudionika turnira pozdravio je Željko Grgić, predsjednik Udruge „Trenk“, a među gostima su bili požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, gradonačelnik Grada Požege Darko Puljašić sa svojim zamjenicima Mariom Pilonom i Ferdinandom Trohom te brojni drugi.

- Ne smijemo zaboraviti što se dogodilo jer narod koji zaboravlja ponavlja svoju povijest, a nama se to ne smije više nikada dogoditi. Kao gradonačelnik ću se zalagati za ovakve turnire i događaje, mi smo tu da vas podupiremo jer što je grad bez ljudi, što je grad bez djece. Jedna je Požega. – poručio je prilikom otvorenja turnira gradonačelnik Darko Puljašić.