Ponedjeljak, 03 Travanj 2017 10:11

Prvenstvo Hrvatske u motocrossu ove nedjelje na Villarama

Ovoga vikenda Požega će biti domaćin Otvorenog prvenstva Hrvatske u motocrossu na stazi Villare, utrke koju već 17 godina organizira Moto klub Požega-Promet pod pokroviteljstvom Grada Požege. Za utrku se do sada prijavilo više od 80 vozača iz cijele Hrvatske i šire, a boje požeškog kluba branit će Matej Jaroš i trojica braće Pandžić – Mihael, Leo i Teo.

- Otežavajući faktor ove godine bit će nam prašina zbog velike suše, ali pokušat ćemo napraviti prihvatljive uvjete. Staza je već dobrim dijelom uređena, a vozači su spremni – poručio je Zlatko Jaroš, tajnik kluba.

Utrku je podržao i gradonačelnik Požege Vedran Neferović.

- Motocross u Požegi ima tradiciju i ova manifestacija je dio aktivnosti koje Moto klub Požega – Promet provodi. Drago mi je da se ova utrka organizira s velikim entuzijazmom i voljom kako bi se ovaj sport popularizirao u našem gradu i postao njegov zaštitni znak. Želim organizatorima i vozačima puno uspjeha i pozivam građane da se u što većem broju odazovu i poprate atraktivni program – rekao je za kraj gradonačelnik Neferović.

Otvoreno prvenstvo Hrvatske u motocrossu na stazi Villare održat će se ove nedjelje 9. travnja s početkom u 13:30 sati.