Nedjelja, 05 Veljača 2017 11:47

Održana 5. donatorska večer NK Slavonije

U nazočnosti oko 400 sudionika pod vodstvom Maria Raguža, prof. organizirana je peta po redu donatorska večer NK Slavonija, odnosno druga otkako se organizira pod vodstvom Škole nogometa Grada Požege. U školu nogometa uključeno je 300 djece i 9 trenera, a 100 pehara u dvije i pol godine rada pokazatelj su entuzijazma projekta kako nas je izvijestio voditelj Škole nogometa Grada Požege Mario Raguž, prof.

U službenom dijelu večeri na pozornici su sažeto govorili predsjednik požeških "plavih" Krunoslav Prpić te gradonačelnik grada Požege Vedran Neferović. Krunoslav Prpić istakao da sami rezultati nisu najbitniji dio škole, već da je to sociološki i pedagoški odgoj mlađih uzrasta. Također je ponosno naglasio da danas vrlo mladi igrači još u osnovnoj školi ne trebaju ići u bolje, razvijenije sredine da bi izbjegli stagniranje, već da su im u Požegi omogućeni svi uvjeti za nogometni prosperitet. Gradonačelnik Vedran Neferović čestitao je seniorima Slavonije na trenutnom drugom mjestu i najavio je idejno rješenje ove godine za stadion Slavonije na kojem će se moći igrati druga liga. Također je čestitao NK Požegi na uspjehu u 1.ŽNL sa željom da uđu u 4. ligu.

Nakon toga red je bio da se cjelokupnom auditoriju predstave glavni akteri ove večeri. Redom su se prozivali do pozornice svi igrači sa njihovim trenerima. Tu su bili nogometna radionica mlađi limači 2008. godište sa trenerom Alenom Ivanovićem, prof, zatim mladi limači 2008. i mlađi sa trenerom i voditeljem Škole nogometa Grada Požege Mariom Ragužem, prof., stariji limači 2006. i mlađi sa trenerom Matejom Ivankovićem, prof., mlađih pionira Kvalitetne lige Slavonije i Baranje 2004. godište trener Ninoslav Parmaković, početnici 2004. godište i mlađi trener Filip Peić, stariji pioniri 2002. godište trener Marko Vujnović, prof., stariji pioniri NK Požege 2001. i mlađi sa trenerom Goranom Jurkovićem, kadeti Slavonije trener Vjekoslav Čerti, prof. i juniori 1998. godište trener Nevio Berdi.

Izvor: Požeški dnevnik