Ponedjeljak, 02 Rujan 2013 12:00

Prvi dan škole

- Budi dobar, budi jak jer takav je đak prvak – poruka je ohrabrenja starijih učenika Osnovne škole Antuna Kanižlića malim prvašićima na zanimljivoj priredbi koju je škola organizirala kako bi prvi dan škole njihovim novim učenicama prošao što veselije.

Prvi je dan škole i u školske klupe četiriju požeških osnovnih škola danas je sjelo preko dvije stotine prvašića. Uspješan prvi dan djeci i njihovim roditeljima poželio je i gradonačelnik Vedran Neferović posjetivši OŠ Dobriše Cesarića, OŠ Julija Kempfa i OŠ Antuna Kanižlića, dok će sutra obići i mališane Katoličke osnovne škole. Ovom je prigodom gradonačelnik svim prvašićima poklonio i prigodan poklon, bilježnice, olovke, gumice i šiljila, sve ono što je potrebno za uspješno obavljanje prvih školskih obveza.

- Želim da Vama i Vašoj djeci prvi tjedan privikavanja na školu protekne uspješno, a našim prvašićima da se u školi osjećaju ugodno. Vidjet ćemo se još puno puta, radovati se njihovim uspjesima i svemu onome što nauče. – poručio je gradonačelnik djeci i njihovim roditeljima, prisjetivši se i sam svojih prvih školskih dana. .

Vezani sadržaji