Srijeda, 04 Rujan 2013 19:00

Slavonija izgubila od Osijeka u prijateljskoj utakmici

NK Slavonija u prijateljskoj utakmici na domaćem terenu izgubila je od prvoligaša NK Osijeka rezultatom 1:7. Igrači Slavonije nisu stajali toliko loše na terenu kako to prikazuje rezultat, ali ponestalo je koncentracije pri realizaciji prilika. Golijadu je započeo Goran Ljubojević pogotkom u 3. minuti. Na 2:0 povećao je Tomislav Šorša u 16. minuti. Za 3:0 zabio je Goran Ljubojević u 42. minuti. U 45. minuti pogodak za 4:0 zabio je Tomislav Šorša.

U drugom poluvremenu nakon brojnih izmjena u oba sastava Slavonija je pokazala više odlučnosti što je rezultiralo pogotkom Mile Pavelića u 57. minuti kojim je smanjio rezultat na 4:1. Za 5:1 gostiju pogodak je zabio Josip Barišić u 68. minuti. Isti igrač u 86. minuti povisuje rezultat na 6:1. Konačan rezultat 7:1 postavio je Ivan Jakovljević u sudačkoj nadoknadi.

Nogometaši Slavonije sjajno su otvorili sezonu 3.HNL-istok ostvarivši dvije pobjede u prva dva kola. U idućem će kolu u subotu 7. rujna gostovati u Slavonskom Brodu kod Livade Željezničara.

Vezani sadržaji