Petak, 04 Srpanj 2014 08:41

Idući četvrtak sjednica Gradskog vijeća

Predsjednik Gradskog vijeća Nino Smolčić sazvao je iduću sjednicu Vijeća za četvrtak, 10. srpnja. Dnevni red sastavljen je od prijedloga koji su uobičajeni za kraj prvog polugodišta. Uglavnom se radi o izmjenama i dopunama programa za tekuću godinu, za koje se pokazalo da ih je potrebno uskladiti s eventualnim odstupanjima u odnosu na utvrđeno krajem prošle godine i ostvareno tijekom prvih šest mjeseci ove godine.

Najvažniji prijedlog koji je Gradskom vijeću uputio gradonačelnik Vedran Neferović su izmjene i dopune Proračuna Grada za 2014. godinu. Sukladno proračunskim iznosima, potrebno je izmijeniti i sve programe koji iz njega proizlaze. Tako su upućeni prijedlozi izmjena i dopuna programa javnih potreba u društvenim djelatnostima, kao što je predškolski odgoj i obrazovanje, kultura, sport, turizam i dr. te programi za komunalne namjene.

Uz to je gradonačelnik uputio i prijedloge za promjenu nekoliko odluka: o dimnjačarskoj službi, socijalnoj skrbi, spomeničkoj renti, osnivanju javne ustanove Sportski objektu Požega i dr.
Dnevni red...