Srijeda, 25 Lipanj 2014 12:22

Memorijalni nogometni turnir Specijalne policije Trenk

Udruga Specijalne policije iz Domovinskog rata Trenk već četvrtu godinu za redom organizira Memorijalni turnir za poginule pripadnike Specijalne policije koji su svoj život ugradili u temelje hrvatske države.

Na turniru, koji je i ove godine humanitarnog karaktera, sudjeluje dvadeset ekipa, od kojih su čak četiri ženske. Sav prihod namijenjen je obiteljima poginulih pripadnika specijalne policije te članovima njihove udruge koji teško žive i onima čije su kuće stradale u nedavnim poplavama.

Otvorenju turnira prisustvovali su gradonačelnik Požege Vedran Neferović sa svojima zamjenicima, Marijem Pilonom i Darkom Puljašićem te savjetnikom dr.sc. Borislavom Miličevićem, zatim požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, načelnik Velike Vlado Boban, načelnik Jakšića Ivica Kovačević, brojni čelnici i članovi braniteljskih udruga i mnogi drugi.

-     –  Drago mi je što je sve veći broj onih koji sudjeluju na turniru i što upravo na današnji dan doprinosite ljudskosti i humanosti. Vi uvijek znate prepoznati prave ciljeve, uvijek znate naći dobar razlog da se okupite i pomognete onima kojima je to najpotrebnije – rekao je požeški gradonačelnik, čestitavši okupljenima Dan državnosti.