Srijeda, 18 Lipanj 2014 08:56

Predložite svoje projekte u bazu Grada Požege

U sklopu poslova na izradi Strategije razvoja Grada Požege do 2020. godine, upućen je javni poziv fizičkim i pravnim osobama za prikupljanje prijedloga razvojnih projekata koji pridonose provedbi Strategije. Prijedlozi projekata bit će pored ostalog poveznica s prioritetima i mjerama, kao i poveznica s izvorima financiranja.

- Zajedno s radnim skupinama svi projekti će biti uključeni u Strategiju, jer to znači da kad se Strategija provodi, oni projekti koji se u njoj nalaze bit će i prioritetni prilikom aplikacije i realizacije. – ističe dr. sc. Marko Šostar, pročelnik Upravnog odjela za europske integracije Grada Požege.

Prihvatljivi predlagatelji projekti su pravne i fizičke osobe na području Grada Požege iz javnog, privatnog i civilnog sektora. Prijedlozi se sakupljanju kontinuirano, ali se uključuju u bazu projekata u ciklusima. Rok za predaju projekata za prvi ciklus uključenja u bazu projekata je 30. lipanj 2014. godine.

Informacije o podnošenju prijedloga projekata za bazu projekata možete dobiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a javni poziv i obrazac prijave možete naći ovdje ...