Ponedjeljak, 11 Veljača 2019 17:56

Najmlađi sugrađani gosti gradonačelnika

Požešku Gradsku vijećnicu danas je ispunila radosna vreva jer je u posjet gradonačelniku Darku Puljašiću i njegovim zamjenicima stiglo 34 mališana, naših najmlađih sugrađana rođenih u kolovozu i prvoj polovici rujna prošle godine. Na prijem su došli u pratnji roditelja, braća i sestara, a gradonačelnik im je svima poželio ugodno i bezbrižno djetinjstvo te ih darivao prigodnim poklonima, točnije poklon paketima u kojima se nalaze ručnik s trljačicom, dva bodija, podbradak za bebe, kapica, šeširić i traka za kosu, dvoje hlačice, tajice i suknjice, a koje će naši mališani od ove godine od Grada dobivati.

- Ovo je naš hrvatski proizvod koji će se uz nešto potrebne odjeće pomoći za vaše bebe. Imamo dvije boje, roza i plavu, a vi roditelji uzmite paket s kojom bojom želite. Zahvaljujem se mamama, ali i očevima, za koje iz iskustva znam da sigurno manje spavaju. Grad Požega će uvijek biti uz vas i pomoći vam u odrastanju i uljepšati djetinjstvo za vašu djecu. - poručio je gradonačelnik.

Mališani su darovani i novčanim darom od po 1.500 kuna, a njih osmero po 3.000, jer toliko po odluci Gradskog vijeća dobivaju djeca koja su treće ili koje daljnje dijete u obitelji. Neizostavna je i ovoga puta bila iskaznica Gradske knjižnice i čitaonice.

Pogledajte fotogaleriju.