Subota, 08 Rujan 2018 14:56

Susret oldtimera - Trophy Zlatnom dolinom 2018. i Sajam antikviteta

Oldtimer club „Trophy“ Požega organizator je šestog oldtimer susreta pod nazivom „Trophy Zlatnom dolinom 2018.“ koji se danas održava u Požegi. Susret je ispunio Trg Sv. Trojstva, okupivši članove brojnih klubova s nekoliko desetaka različitih vozila. U sklopu ove manifestacije održan je i 12. Sajam antikviteta u organizaciji Udruge požeški čuvari baštine i Kronike požeško - slavonske.

Susret je otvorio zamjenik požeškog gradonačelnika Ferdinand Troha.

- Čestitam članovima kluba jubilej, desetu obljetnicu rada i želim im puno uspjeha i u narednom razdoblju. Veseli nas šarenilo i gužva na našem središnjem trgu i brojni građani koji su odlučili današnje prijepodne provesti u društvu ovih izloženih ljepotana. - rekao je Troha.

Nakon svečanog otvorenja oldtimeri su krenuli u pravcu Pleternice te Kutjeva gdje će posjetiti vinariju Galić, a potom će se uputiti prema Kaptolu i Velikoj gdje će se na školskom igralištu održati natjecanje u vožnji spretnosti. Iz Velike oldtimeri voze ponovo za Požegu gdje će se održati završni dio susreta uz svečanu večeru, podjelu priznanja i nagrada. U kupoli požeškog Veleučilišta nastupit će osječki The Red Roosters, a prema riječima organizatora, svi su dobrodošli.