Subota, 01 Rujan 2018 14:50

Aurea fest popularne glazbe

Na Aurea Festu popularne glazbe sinoć je na Trgu Sv. Trojstva prvi put izvedeno 19 novih pjesama. Mnogobrojna dobro raspoložena publika pljeskala je brojnim poznatim pjevačima. Na ovogodišnjem festivalu nastupili su Neno Belan, Vanna, Gazda, Mia Dimšić, Marko Tolja, Vigor, Fluentes, Igor Delač, Marko Kutlić, Domenica i Kedžo, Emina Arapović, Kim Verson i Bojan Jambrošić te vrlo perspektivni Beta Sudar, Jure Brkljača, Luka Basi, domaća Posegana te Dominik Blaževac, TAB i Bosutski bećari.

Nakon programa na središnjem požeškom trgu zbivanja su se preselila na bivši atletski stadion. Tamo je pred brojnom publikom u noćnim satima održan prvi Aurea urban fest. Uz Brain Holydays i Justin's Johnson nastupile su splitske hip-hop zvijezde TBF.

Na Trgu sv. Terezije nastavljen je dječji festival s predstavama, radionicama i igrama za djecu, kao i izlučna natjecanja Super glasa. U parku Pod gradom održan je prvi Art park, a u pješačkoj zoni uz cjelodnevnu ponudu rukotvorina, domaćih proizvoda, nastup uličnih zabavljača i nagradne igre, goste je tijekom večeri zabavljao Tamburaški sastav Rubato.

Pogledajte fotogaleriju.

Foto: Aurea Fest