Subota, 01 Rujan 2018 11:38

Mario Matijević iz Požege pobjednik 24. Fišijade

Požežanin Mario Matijević pripremio je najbolji fiš na ovogodišnjoj 24. Fišijadi u parku pored Orljave. Drugo mjesto zauzeo je Ivica Pandurović iz Velike Kopanice, a treći je bio Davor Šolić iz Požege. Požeška Fišijada okupila je najbolje „fiš-majstore" iz svih pet slavonskih županija. Sudjelovalo je 58 natjecatelja, kojima su osigurana drva, voda, 4 kg ribe i prigodne majice, a natjecatelji su pripremili začine i kotlić.

Čestitke i priznanja uručio im je gradonačelnik Darko Puljašić sa Silvijom Podoljak, direktoricom Ureda Turističke zajednice Grada Požege.

- Drage i dragi moji, posebno vi koji ćete se danas natjecati, drago mi je da je ovo 24-ta u Požegi Fišijada koja je postala vrlo prepoznatljiv brand u Požegi, svakako mislim i šire. Mislim da je ova naša Fišijada zarazila mnoge gradove, mnoge općine – mnogi su upravo na ovim dobrim iskustvima krenuli i nastavili kuhanje dobrog fiš paprikaša. Danas 24-ti put biramo najbolji fiš u Požegi, u gradu koji ima najdužu tradiciju, gradu koji ima uistinu što ponuditi građanima i dragim gostima. – poručio je gradonačelnik Puljašić.

Uz bogatu ugostiteljsku ponudu i nagradne igre, za dobro tamburaško raspoloženje pobrinuo se TS „Zlatna dolina".

Pogledajte fotogaleriju.