Četvrtak, 07 Lipanj 2018 17:55

Zbog nedostatka kvoruma otkazana 9. sjednica Gradskog vijeća Grada Požege

Sjednica Gradskog vijeća Grada Požege koja se trebala održati danas, otkazana je zbog nedostatka kvoruma. Riječ je o 9. sjednici Gradskog vijeća na koju se odazvalo 10 od ukupno 21 vijećnika.

- Utvrdili smo kako je nazočno 10 vijećnika, za kvorum je potrebno 11 vijećnika, pa konstatiram da nemamo kvorum što znači da u ovom trenutku sjednicu ne možemo održati. Pozivam vas da sutra, 8. lipnja u 16 sati održimo sjednicu Gradskog vijeća, kada ćemo, nadam se, imati dovoljan broj vijećnika. - rekao je predsjednik Gradskog vijeća Grada Požege dr. Željko Glavić.

Vijećnici su danas trebali raspravljati o korištenju proračunske zalihe za mjesec travanj ove godine, izvješću o izvršenju Proračuna Grada Požege za 2017. godinu, Odluci o kupnji nekretnine katastarske oznake (k.č.br.) 1471 u k.o. Požega te o prijedlogu Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za područje Grada Požege.

- Žao mi je što zbog tehničkih problema u povratku s putovanja jedan od članova vijeća nije stigao na sjednicu, no zato ćemo ju održati sutra. Ovo samo pokazuje stupanj ozbiljnosti i demokracije u sudjelovanju u odlukama za ovaj grad. Vidimo se sutra u 16 sati kada ćemo i donijeti ove odluke koje su potrebne za nesmetano funkcioniranje grada. - poručio je gradonačelnik Darko Puljašić.