Srijeda, 06 Lipanj 2018 11:13

Rotary klub Požega nagradio najbolje požeške maturante

Članovi Rotary kluba Požega sinoć su organizirali dodjelu nagrada najboljim maturantima iz požeških srednjih škola u hotelu Grgin dol. Najbolje učenice i učenike izabrale su njihove škole, odnosno gimnazije na osnovi cjelokupnog uspjeha tijekom njihovog srednjoškolskog obrazovanja i to upravo na poticaj i poziv Rotary kluba Požega koji već desetu godinu za redom provodi akciju nagrađivanja izvrsnosti.

I ove godine nagrade najboljima učenicima završnih razreda požeških srednjih škola su prijenosna računala, a ovime se sveukupan broj učenica i učenika nagrađenih prijenosnim računalima povećao na 67. Nagrađeni su: Erin Keleuva iz Glazbene škole, Petar Poljak iz Tehničke škole, Ružica Radoš iz Gimnazije Požega, Anita Rotar iz Katoličke gimnazije, Anabela Sulić iz Obrtničke škole, Ana Svoboda iz Ekonomske škole te Marta Turina iz Poljoprivredno-prehrambene škole.

Računala je uručio predsjednik kluba Darko Rajić, a uz članove i ravnatelje škola svečanoj dodjeli prisustvovao je i zamjenik požeškog gradonačelnika Ferdinand Troha.

Sredstva potrebna za ovu aktivnost Rotary klub Požega osigurao je putem vlastitih aktivnosti – organizacijom teniskog turnira članova Rotary klubova iz cijele Hrvatske i organizacijom posjete vinarima i vinogradarima kada je Rotary klub Požega okupio brojne goste.