Petak, 11 Svibanj 2018 14:54

Održana Skupština i Vijeće Turističke zajednice Grada Požege

TZ Grada Požege jučer je održala Izbornu Skupštinu na kojoj su imenovani novi članovi, kao i članovi Turističkog vijeća i Nadzornog odbora TZ Grada Požege, te predstavnici TZ Grada Požege u TZ Požeško slavonske županije.

Na Skupštini je prihvaćeno izvješće Nadzornog odbora o poslovanju TZ Grada Požege u 2017. godini. Gradonačelnik Darko Puljašić, koji je ujedno i Predsjednik TZ Grada Požege, izvijestio je nazočne o aktivnostima u protekloj godini i podsjetio na manifestacije i događanja koje je Turistički ured organizirao ili u kojima je sudjelovao kao suorganizator. Gradonačelnik je poželio dobrodošlicu novim članovima i pozvao ih da se sa svojim prijedlozima i sugestijama uključe u rad tijela TZ Grada Požege. Direktorica Turističkog ureda TZ Grada Požege gđa Silvija Podoljak je pojasnila stavke rebalansa Plana rada TZ Grada u 2018. godini koji su članovi Skupštine usvojili.

Nakon Skupštine, održana je 1. sjednica novoizabranog Turističkog vijeća na kojoj je vijećnicima predočeno poslovanje TZ Grada Požege u razdoblju od 30. listopada 2017. kada je održana posljednja sjednica. Gradonačelnik i direktorica Podoljak izvijestili su nazočne o uspješno održanoj prezentaciji Slavonije, Baranje i Srijema u Münchenu od 18. do 20. travnja 2018. koju su zajednički organizirali ID Riva Tours, predstavništvo HTZ u Münchenu, Grad Požega, TZ Grada Požege i krčma Zlatni lug.

Prihvaćen je novi logo TZ Grada Požege koji je usklađen s brandingom Grada Požege „brda i doline“. U sljedećem periodu Turistički ured provodi aktivnosti vezane uz organizaciju manifestacija Požega zdravi grad, Kulenijada, Ivanjski krijes pod novim nazivom Festival vatre te Požeško kulturno ljeto.