Srijeda, 25 Travanj 2018 19:11

Svečano otvoreno kamp odmorište Zlatni lug

Obitelj Pandžić, vlasnici poznatog nam “Zlatnog luga” iz Donjih Emovaca, danas su predstavili svoju novu turističku ponudu - moderno kamp odmorište smješteno u Emovačkom lugu. Odmorište je potpuno opremljeno za kraći odmor gostima koji putuju kamperima, a i ostalim kampistima željnim odmora u prirodi. Kamp je smješten pored seoskog gospodarstva Zlatni lug pa uz prekrasan pogled na zeleni okoliš, gosti mogu uživati u brojnim sportskim i rekreativnim mogućnostima, obilasku imanja i domaćim životinjama.

Uz brojne uzvanike, današnjem svečanom otvorenju prisustvovao je i gradonačelnik Grada Požege Darko Puljašić.

- Hvala obitelji Pandžić koja je dovoljno hrabra da kontinuirano ulaže u razvoj našega kraja. Na ovaj način nadograđuju turističku ponudu, što je budućnost ove sredine i cijele županije, a to nam je sve vrlo važno za vremena koja su pred nama - rekao je u pozdravnoj riječi gradonačelnik Puljašić.

O razvoju „Zlatnog Luga“ govorio je Leo Pandžić, voditelj poslovanja i turizma.

- Cijela ideja Zlatnog luga krenula je prije desetak godina kada smo kupili prvi komad zemlje od 5 hektara. Tada je nastala ideja tog jednog velikog imanja koje će se baviti sportsko - rekreacijskim i seoskim turizmom. Krenuli smo od jednog restorana koji danas može primiti 300 gostiju, a u ponudi imamo i 54 ležaja što je za sve nas od velikog značaja.- rekao je Leo Pandžić, dodavši kako im je sljedeći cilj gradnja hotela s četiri zvjezdice.

Kamp odmorište raspolaže s 15 zemljišnih parcela za prihvat do 30 vozila i jedan je od tri kampa na području Slavonije i Baranje. Prostor kampa je osvijetljen i osiguran video nadzorom, a gosti na raspolaganju imaju mogućnost spajanja na električnu energiju i vodu, prostor za servisiranje kampera s kabinom za pražnjenje kemijskih WC-a, zajednički sanitarni čvor s tuševima, te prostor za pranje posuđa kao i besplatan WiFi signal za sve goste.