Ponedjeljak, 16 Travanj 2018 14:05

Pred vijećnicima Gradskog vijeća Grada Požege naći će se 7 točaka dnevnog reda

Gradonačelnik Darko Puljašić sa svojim zamjenicima Marijem Pilonom i Ferdinandom Trohom održao je danas konferenciju za novinare na kojoj je najavio nadolazeću 8. sjednicu Gradskog vijeća Grada Požege koja će se održati u ponedjeljak, 23. travnja s početkom u 16 sati.

Na sjednici Gradskog vijeća Grada Požege naći će se 7 točaka dnevnog reda. Tako će gradski vijećnici raspravljati o korištenju proračunske zalihe za prva tri mjeseca ove godine, izvješću o radu Gradonačelnika Grada Požege za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca 2017. godine te o realizaciji Programa javnih potreba u kulturi, odgoju i obrazovanju, sportu, socijalnoj skrbi i turizmu u Gradu Požegi za 2017. godinu.

- Ono što želim naglasiti je suradnja s našim sugrađanima. U prvih šest mjeseci obavili smo razgovore s više od 900 ljudi i ako ovako nastavimo vjerujem da ćemo do kraja mandata razgovarati s trećinom naših sugrađana. Naše službene stranice, koje su ažurne i transparentne, mjesečno posjeti više od 100 tisuća ljudi, što je također važno. Posebno sam zadovoljan svakodnevnim susretima s našim gospodarstvenicima. Naša su im vrata uvijek otvorena i uistinu kvalitetno i dobro surađujemo. – poručio je gradonačelnik Puljašić.

Pogledajte Dnevni red sjednice.