Nedjelja, 11 Ožujak 2018 12:08

Color emajl osvojio 15. Malonogometni turnir Grada Požege

U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc jučer je održan 15. Malonogometni turnir Grada Požege u organizaciji Požeškog športskog saveza i pod pokroviteljstvom Grada Požege. Naslov pobjednika zasluženo je osvojila ekipa Coloremajla koja je u finalu bila bolja od Grada Požege rezultatom 5:2. Color je tako nakon 2016. godine ponovno osvojio turnir koji se održava povodom obilježavanja Dana grada Požege i Grgureva. Za ekipu Coloremajla igrali su Matko Jurčić, Goran Katić, Josip Pavić, Marijan Solić, Vjekoslav Legac, Valentin Pranjić, Mijo Arežina, Vlatko Papac te vratar Mato Vasić. Ekipu su do prvog mjesta s klupe vodili Kristijan Kaprel i Ivan Nikolaš.

Ekipa Grada Požege do sada nije osvojila turnir, a ovo im je treće drugo mjesto (2012., 2013. 2018.) uz jedno treće mjesto osvojeno na prvom turniru održanom 2004. godine. Ekipa Grada je sve četiri utakmice na turniru odigrala bez rezervi pa u finalu i zbog umora nije mogla pružiti jači otpor mlađoj i uigranijoj ekipi Colora. U utakmici za 3. mjesto Spin Valis je nakon penala svladao Policijsku upravu Požeško – slavonsku. Pehare najboljim ekipama uručio je gospodin Ferdinand Troha, zamjenik požeškog gradonačelnika Darka Puljašića.

Na turniru je ove godine nastupilo 9 ekipa sastavljenih od djelatnika gradskih ustanova i poduzeća, a odigrano je ukupno 13 utakmica koje su vodili požeški nogometni suci Slaven Stojanović, Zdravko Matijević i Branko Budaj.

Izvor: Požeški sportski savez