Nedjelja, 11 Ožujak 2018 09:24

Održana donatorska večer judo kluba "Judokan"

Judo klub „Judokan“ iz Požege s oko 70 članova, koji se redovno natječu, upriličio je donatorsku večer u dvorani „GF“ u Novoj Lipi s ciljem da se prikupe sredstva za sudjelovanja džudaša na natjecanja. Tu se okupilo više od 200 posjetitelja među kojima su bile zamjenik gradonačelnika Požege Ferdinand Troha, predstavnici Požeškog sportskog saveza, te udruga dragovoljaca i veterana Požege i Raba, kao i predstavnici drugih sportskih klubova.

-Dolaskom na našu donatorsku večer pomažete rad kluba - kazala je u pozdravnoj riječi predsjednica „Judokana“ Irenka Milobara s kojom su nositelji organizacije priredbe bili potpredsjednik Željko Begović i tajnik Dane Milobara.

-Prijatelji sporta i džuda su se okupili oko ove plemenite ideje, a vašim nastupima postižete značajne rezultate čime promovirate svoj klub, ali i grad Požegu na čemu vam hvala kao i na tomu što okupljate najmlađe, te ih tako mičete s ulice – istakao je zamjenik gradonačelnika Ferdinand Troha.

Organizirali su i tombolu s brojnim vrijednim zgodicima sponzora, a prikupljeni novac od ulaznica i tombole namijenjen je za troškove putovanja i nastupe na brojnim natjecanjima što iziskuje veliki novac.