Nedjelja, 23 Lipanj 2013 20:56

Otvoreno 12. Požeško kulturno ljeto

Požeško kulturno ljeto otvoreno je večeras u Gradskom kazalištu Požega gdje se održao koncert pod nazivom "Pjesmom kroz Hrvatsku". Na koncertu je sudjelovalo Ličko zavičajno društvo "Vila Velebita" i Tamburaški orkestar Glazbene škole Požega koji svojim ličkim i slavonskim skladbama publiku nisu ostavili ravnodušnom. 

Bruno Horvat, direktor Turističke zajednice, pozdravio je prisutne i pozvao Požežane da u što većem broju prisustvuju u ovoj već tradicionalnoj manifestaciji. Požeško kulturno ljeto otvorio je gradonačelnik Vedran Neferović ističući kako svi zajedno trebamo prepoznati entuzijazam i kreativnost ljudi u našem gradu te im dati dovljno prostora kako bi to u svakoj prigodi mogli iskazati. Uz gradonačelnika, koncertu su prisustvovali njegovi zamjenici, Mario Pilon i Darko  Puljašić te Alojz Tomašević, župan Požeško-slavonske županije. 

Nastavak bogatog programa koji će nam i ove godine pružiti Požeko kulturno ljeto  nastavlja se u petak, 28. lipnja kada ćemo u Šetališnoj zoni uživati u plesnoj večeri. 

Vezani sadržaji