Utorak, 31 Listopad 2017 13:08

Mažoretkinje i plesačice i plesači plesnog studija Marine Mihelčić na prijemu kod gradonačelnika

Požeške mažoretkinje te plesačice i plesači Plesnog studija Marine Mihelčić bili su danas gosti gradonačelnika Darka Puljašića na prijemu održanom u Gradskoj vijećnici. Gradonačelnik im je zahvalio što su pokazali veliki entuzijazam i želju da uz puno rada promoviraju naš grad. Gosti su uzvratili zahvalnošću za potporu koju im pruža Grad Požega.

Početkom listopada požeške mažoretkinje natjecale su se na Europskom prvenstvu u Amsterdamu na kojemu je sudjelovalo oko 1200 natjecatelja iz 15 europskih zemalja, a dio hrvatske reprezentacije činile su i naše požeške mažoretkinje koje su još jednom postigle izvrsne rezultate. U seniorskoj grupi s rekvizitima, kao i u juniorskom duetu prvo mjesto su osvojili Benjamin Iličić i Glorija Soldo, dok je Adrijana Jurić osvojila drugo mjesto u seniorskom solu s rekvizitima,

Plesni studio Marine Mihelčić prisutan je i na mnogim plesnim natjecanjima. Kvalifikacijom u svibnju u Zagrebu dobili su mogućnost natjecati se na Svjetskom prvenstvu u Rimu. Na put je otišlo 19 natjecatelja, raznih plesnih kategorija i dobi. Tako je na natjecanju prvo mjesto u mini kategoriji osvojila Nia Barišić, a drugo mjesto Mia Raič. U juniorima prvo mjesto u solističkom nastupu kao najbolji juniorski solo nastup osvojila je Hana Ledić, a proglašena je i najboljim talentom natjecanja. Hana je također pobijedila u paru s Elenom Kormanjec i Josipom Bišćanom, koji je u solo nastupu bio treći. Grupe baby i mini bile su druge.