Utorak, 19 Rujan 2017 17:58

Održan prijem najmlađih sugrađana

Gotovo 40-ero najmlađih sugrađana unijelo je ovoga sumornog kišnog dana dašak vedrine u Gradsku vijećnicu. Naime, 27 dječaka i 13 djevojčica bilo je danas sa svojim roditeljima pozvano na prijem kod gradonačelnika Darka Puljašića i njegovih zamjenika Marija Pilona i Ferdinanda Trohe.

- Hvala svim mamama i tatama na dolasku. Posebno mi je drago što je danas ovdje sedam obitelji s troje i više djece. Dugo smo pričali o našem novom vrtiću koji je sada gotov i vrlo brzo će biti u funkciji pa se nadam kako će mnogi od ovih naših malih sugrađana uskoro biti u tom vrtiću na zadovoljstvo svih, a posebno vas roditelja. Ovdje su mali pokloni, mali znak pažnje jer bez naše djece, bez naše budućnosti, sve što radimo nema smisla. Svaki put u ovakvoj prilici volim reći – dođite nam opet! – poručio je gradonačelnik Puljašić.

Današnji prijem organiziran je za bebe rođene u siječnju i veljači ove godine. Mališani su darovani novčanim darom od po 1.000 kuna, a njih sedmero po 3.000, jer toliko po odluci Gradskog vijeća dobivaju djeca koja su treće ili koje daljnje dijete u obitelji. Neizostavna je i ovoga puta bila iskaznica Gradske knjižnice i čitaonice.

Pogledajte fotogaleriju.