Ponedjeljak, 11 Travanj 2016 13:02

Nastavak aktivnosti u mjesnim odborima

Kao što smo nedavno pisali o prvim proljetnim radovima u požeškim mjesnim odborima  (za podsjetnik kliknite OVDJE) te najavili njihov nastavak, to se i događa.

Tako je upravo danas započela akcija uređenja zelene površine u sklopu dječjeg igrališta u Ulici Brune Bušića, uz koje je nedavno postavljena i javna rasvjeta.

U Novom Selu, pak, na zahtjev mještana uredit će se i dio puta uz obiteljske kuće prema mjesnom groblju iz smjera Ulice sv. Jurja, a aktivnosti na tom zahvatu također su danas započele.

U mjesnom odboru Tekiji, što su također tražili tamošnji stanovnici, upravo je danas postavljen, odnosno montiran oglasni stup, za koji je prethodno, prije nekoliko dana pripremljena podloga. Nakon Tekije, isti takav oglasni stup bit će postavljen i u Dubrovačkoj ulici, kod skretanja u Ulicu Vranduk.

Danas je, vjerujemo na zadovoljstvo mnogih prolaznika, a posebno roditelja male djece, postavljena i ograda iznad cijevnih propusta uz šetnicu kod zvečevačkog parka. Riječ je o vrlo opasnom dijelu šetnice koji je svakodnevnim prolaznicima predstavljao pravu opasnost od pada i ozljeđivanja.