Srijeda, 23 Ožujak 2016 17:12

"12. Požeški dječaci"

U organizaciji SD „Lopta“ i RK Požega u dvorani „Tomislav Pirc“ danas je počeo 12. turnir „Požeški dječaci“ koji je ove godine okupio 250 rukometaša rođenih 2002. godine i mlađih. Natjecat će se 13 ekipa koje će odigrati čak 42 utakmice. Među njima su najbolji rukometaši Slavonije i Baranje.

Tako će ove godine Požega ugostiti ekipe iz Siska, Davora, Bjelovara, Čazme, Vinkovaca, Slavonskog Broda, Osijeka, Daruvara, Virovitice, Đakova, Valpova i Požege. Dobrodošlicu u Požegu, kao i uspješan turnir, poželio im je gradonačelnik Vedran Neferović.

- Želim vam puno dobrog rukometa, lijepih trenutaka i sportskog zadovoljstva na ovom turniru. Nadam se da ćete pronaći dovoljno motiva da nakon ovoga turnira još više trenirate i radite kako biste pokazali napredak te postigli još bolji rezultat. Želim vam puno uspjeha i da sve prođe bez ozljeda – poručio je mladim rukometašima gradonačelnik Neferović.

Turnir se nastavlja sutra kada će biti odigrano 20 utakmica. Pokrovitelj turnira „Požeški dječaci 2016.“ je Grad Požega.