Petak, 07 Lipanj 2013 18:00

Iz vrtića "Radost" uskoro u školske klupe

Večeras su se pjesmom, plesom i stihovima od vrtića oprostili ovogodišnji prvaši Dječjeg vrtića „Radost“, koji će najesen krenuti u školu. Priredbom u Gradskom kazalištu pod nazivom „Volim svoju ulicu, vrtić i svoj grad“ pokazali su da znaju ponešto i o drugim zemljama, s kojima ćemo uskoro biti u Europskoj zajednici.

- Iza nas je godina rada, igre, odrastanja, trudili smo se i mi, i vi.  Tijekom godine otpjevali smo mnoge pjesme, otplesali vesele koreografije, na „Olimpijadi“ osvojili četvrto mjesto, na likovnom natječaju „Lijepa naša Hrvatska“ drugo. Tijekom godine nizale su se nagrade i dobri rezultati, na što smo posebno ponosni. Doživjeli smo mnoge lijepe trenutke zajedno. – rekla je Marija Kakuk, ravnateljica vrtića. U ime Grada Požege nazočne je pozdravio Darko Puljašić, zamjenik gradonačelnika te se pridružio publici i priredbu pratio, kako je sam rekao, kao roditelj.

Priredbu su započeli najmanji vrtičarci - „Bubamare“, „Pilići“ su bili svojim prikazima u zemlji mašte, a „Zečići“ su putovali pjesmom i plesom kroz Europu. Na kraju su zajedničkom pjesmom pokazali da u srcu nose Slavoniju i svoje obitelji.

Vezani sadržaji