Petak, 12 Lipanj 2015 08:54

Završna priredba DV "Sveti Leopold Mandić"

U predvečerje nadolazećeg blagdana sv. Antuna Padovanskog, zaštitnika djece, u crkvi sv. Leopolda Mandića održana je završna priredba Dječjeg vrtića „Sveti Leopold Mandić". Bila je to prilika da mali vrtićarci pokažu što su sve naučili tijekom godine, ali i prilika za oproštaj od onih nešto malo starijih koji na jesen kreću u prvi razred osnovne škole.

Na priredbi su nastupile „Iskrice", mali čuvari vjere i tradicije koji su, obučeni u narodne nošnje, izveli nekoliko tradicijskih plesova i igara. Djeca odgojne skupine "Medvjedići" pokazala su što se to u vrtiću radi, dok je montessori skupina "Suncokreti" prezentirala montessori pristup u radu s predškolskom djecom te nas povela na putu oko cijeloga svijeta. „Smajlići", mješovita skupina za rano učenje engleskog jezika, uistinu je izmamila osmijeh na licima ponosnih roditelja, pokazavši zašto je dobro od malih nogu učiti strani jezik. Na samom kraju uslijedio je oproštaj od generacije djece koja odlaze u školu.

Na priredbi su bili i Mario Pilon, zamjenik gradonačelnika Grada Požege te Ferdinand Troha, zamjenik župana Požeško-slavonske županije.