Srijeda, 13 Svibanj 2015 09:39

Dva koncerta uz Ivanjski krijes: "Prljavo kazalište" i klapa "Intrade"

Za ovogodišnji Ivanjski krijes Grad Požega i Turistička zajednica Grada pripremaju dva velika koncerta na Trgu Sv. Trojstva: dan ranije, u subotu 20. lipnja, gostuje „Prljavo kazalište", a u nedjelju 21. lipnja, Tomislav Bralić i klapa "Intrade". Oba koncerta za posjetitelje su besplatna.

– Bit će to poklon građankama i građanima Požege, vjerujem da će se mnogi s nostalgijom prisjetiti vremena kada je odlazak na koncerte „Prljavog kazališta" bio u drugim okolnostima – rekao je gradonačelnik Neferović na danas održanoj konferenciji za novinare, na kojoj je koncerte najavio sa Silvijom Podoljak, direktoricom Ureda Turističke zajednice Grada Požege. Koncert je dio velike Pantastic turneje najdugovječnijeg rock sastava ovih prostora. Do kraja godine obići će sedam gradova kontinentalne Hrvatske, a Požega je četvrta.

Za nedjelju 21. lipnja najavljena je dalmatinska, ljubavna, romantična večer uz Tomislava Bralića i Klapu Intenade, koja ove godine slavi 30 godina svog djelovanja i promovira novi album „Cviće". Uz to ide i Požeška lampionada s tradicionalnom ceremonijom paljenja krijesa i proglašenja Velikog Grgura. - Produkcija, razglas i svjetlosni efekti će biti na razini zadatka i ponuditi našoj publici jedan pravi klapski koncert – rekla je direktorica Podoljak. Bit će to dvije glazbom vrlo popunjene večeri, pa je za očekivati i da će Trg biti tijesan.