Subota, 26 Listopad 2013 21:30

Dani jabuka - završeni podjelom nagrada

Drugog dana 18. izložba „Dani jabuka – Požega 2013. nije bila ništa manje posjećena od d jučer. Danas su posjetitelji bili više zainteresirani za kupnju jabuka, džemova, pekmeza, meda, kolača ….svega onoga što se može od jabuka i s jabukama ukusno pripremiti.  

Među najstarijima, a „punoljetna“ po broju godina, izložba je završena podjelom nagrada za najljepše štandove. Poljoprivredno prehrambena škola Požega dobila je nagradu za najljepši štand s jabukama, OŠ Ađamovci za najljepši štand s prerađevinama,  a OPG Mirko Veić iz Mijhaljevaca za štand s ekološkim proizvodima. Za pčelinje proizvode najljepšim štandom proglašen je Ojabuke9.JPG PG Marijan Krpan iz Požege. „Kraljica“ izložbe je Josipa Orišković, , a „kralj“ Emanul Galić, oboje učenici Poljoprivredno-prehrambene škole Požega.

Prema ocjeni posjetitelja najljepši štand je Veleučilišta u Požegi. Uz čestitke, diplome su uručili Ferdinand Troha, zamjenik župana i Vedran Neferović gradonačelnik Požege, koja je jedan od pokrovitelja izložbe.

Vezani sadržaji