Petak, 07 Lipanj 2013 10:59

Vedran Neferović sa svojim zamjenicima preuzeo dužnost gradonačelnika

Vedran Neferović je danas sa svojim zamjenicima Darkom Puljašićem i Mariom Pilonom preuzeo dužnost novog gradonačelnika Grada Požege. Primopredaja je obavljena s pročelnicama upravnih tijela – Jasminkom Vodinelić, pročelnicom Upravnog odjela za komunalne poslove i gospodarenje, Ljiljanom Bilen, pročelnicom Upravnog odjela za samoupravu i Brankom Bulaja, pročelnicom Upravnog odjela za financije. Na primopredaji nije bio dosadašnji gradonačelnik Zdravko Ronko.

Novinarima koji su bili nazočni ovom prigodom zahvalio je na dolasku: - Vi ste ovdje dobrodošli i u budućem vremenu, i nadam se sa svima vama otvorenoj i dobroj suradnji, za interes informiranja i građana Požege o događanjima u Gradu, i na tom planu ćemo biti na raspolaganju ja osobno i moji zamjenici. – Na pitanja novinara o načinu obnašanja dužnosti zamjenika, odgovorio je da će zamjenik Mario Pilon dužnost obnašati profesionalno, a Darko Puljašić će imati drugačiji status.

O suradnji stranaka u Gradskom vijeću, kako je rekao, rješavat će tijekom vikenda, te je izrazio optimizam da će ta suradnja biti konstruktivna i da neće biti poteškoća u funkcioniranju i odlučivanju. O donošenju odluke o smanjivanju komunalnog doprinosa, što je dio njegovog predizbornog programa, kako je rekao, čeka se sazivanje sjednice Gradskog vijeća. O ostalim prvim zadacima govorit će tek nakon primopredaje i upoznavanja sa situacijom.

Vezani sadržaji