Tražilica

Zamjenici gradonačelnika

Darko Puljašić

zamjenik darko puljasic

Rođen 15. lipnja 1972. godine u Požegi.

Oženjen, otac dvoje djece.

U Požegi je završio osnovnu školu te srednju Upravno-pravnu školu. Pravni fakultet završio na Pravnom fakultetu u Zagrebu.

Od siječnja 2002. do siječnja 2003. godine radio kao pravnik u Općinskom sudu u Požegi, od ožujka 2003. do studenoga 2007. godine bio voditelj pravnih poslova u Metalija-transu d.o.o., od studenoga 2007. do kolovoza 2009. godine bio voditelj skraćenog prekršajnog postupka u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj nakon čega je postao ravnatelj Doma zdravlja Požeško-slavonske županije.

Na neposrednim lokalnim izborima u lipnju 2013. godine, kao kandidat koalicije Hrvatske demokratske zajednice i HSP-a dr. Ante Starčević, izabran na dužnost zamjenika gradonačelnika Požege koju obnaša bez zasnivanja radnoga odnosa.


Mario Pilon

zamjenik mario pilon

Rođen 19. siječnja 1982. godine u Požegi.

Oženjen, otac jednoga djeteta.

U Požegi je završio osnovnu školu te srednju Ekonomsku školu. Završio Ekonomski fakultet u Osijeku i stekao zvanje diplomiranoga ekonomista – smjer financijski management.

Zaposlio se u tvrtki Kutjevo d.d. gdje je kroz poslovne jedinice Uprava, Mesna industrija Papuk te Prehrambena industrija Požežanka, napredovao do funkcije voditelja prodaje.

Na neposrednim lokalnim izborima u lipnju 2013. godine izabran na dužnost zamjenika gradonačelnika Požege, kao kandidat koalicije Hrvatske demokratske zajednice i HSP-a dr. Ante Starčević.

Facebook Slider Likebox